Tel:
076-798 80 88  facebook

Enkelt och okomplicerat

Skall du ha en hemsida och inte vill göra det komplicerat så följer du dessa tre enkla steg

 


Är du nystartad eller måste fokusera på funktioner i din verksamhet som är kopplad till produkter eller tjänster - samtidigt som du borde exponera din verksamhet och arrangera för att komma ut till kund?  - bra - då går du vidare till steg två.

 


Det finns många som kan erbjuda olika lösningar för att du skall kunna exponera,  bli hittad på Internet och kanske sälja via e-handel, men inte med de förutsättningar Trojka Marketing Department erbjuder.

Räknar du på din egen tid för att fixa hemsida och boka möten så inser du att företaget mår bättre av att du förädlar dina erbjudanden och träffar kunder. Tänker du likadant så går du vidare till steg tre.

 


Jag har en idé om hur jag kan hjälpa dig. Nystart eller annat med kostnader som måste prioriteras - produkter/tjänster, administration osv. men med kravet om - hemsida e-handel och bokade möten - med en betalningsmodell som ger dig den möjligheten!

Vi vill ju ha uppdrag och om du behöver hjälp så skapar ju det utrymme för att försöka komma överens. Får du igång verksamheten och vi kan hjälpa dig med detta så ökar ju chansen för att vi båda överlever.

Hör av dig och berätta vad du skulle vilja göra.

Trojka.se - vi fixar din hemsida
OK jag är nyfiken
Skickar