Tel:
076-798 80 88  facebook

Synlig genom digitala lösningar

Min vision är att få möjligheten att hjälpa mindre bolag bli synlig genom digitala lösningar.

Anledningen att jag fokuserar på mindre bolag är att jag själv har erfarenheten av just det efter många år som ensam i mitt eget bolag. Det har givit mig kunskaper som jag gärna delar med mig av. I min verksamhet SecurityPartner - SP AB har vi kompetens för detta och som sagt jag vill dela med mig av mina erfarenheter.

Jag har ett samarbete sedan länge med FS-data och här på sidan är det FS-data som arrangerar med hotell och annat som gör livet enklare som ägare av en hemsida - ditt skyltfönster mot marknaden.

En hemsida med  3 sidor, debiterar jag 3 000 kr för att förverkliga, förutsatt att du har texter och bilder för dessa. Vill du utöver det ha hjälp med att bearbeta text, köpa in bilder osv. måste vi prata igenom så att du känner att du gör en bättre affär på att träffa kund istället för att lära dig WordPress och jobba på nätterna!

Exakt din målgrupp

Med hjälp av digital marknadsföring kan du exponera din produkt eller tjänst för exakt din målgrupp. Räckvidden går nämligen att bryta ner så långt som till kön, ålder, geografi och intresse. Vill du exempelvis marknadsföra er sportdryck idag kan du välja att göra det till endast kvinnor i åldern 20–25 år som bor i Stockholm och har ett intresse av träning (om det är er främsta målgrupp).

Jag har varit yrkesverksam i snart 50 år och har provat mycket. Serviceingenjör elektronik, produktchef i ett stort internationellt företag, säljare på större och mindre bolag, rekryteringskonsult, listan är lång! Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Förhoppningen är att mina erfarenheter och kunskaper frigör tid så att du kan fokusera på försäljning!

Som yngre arbetade jag i Sovjetunionen några år och тройка, Trojka, blev ett begrepp och ledord för hur jag  jag tycket allt faller på plats... Ordet betyder "grupp om tre", tre sägs vara det högsta antalet som vi människor är i stånd att uppfatta med ögat utan att börja räkna eller peka med fingrarna, gissa tre gånger, klara-färdiga-gå, tro-hopp-kärlek, alla goda ting är tre. - fler tretal

Trojka Marketing Department, bli synlig genom digitala lösningar - hemsida, e-handel och telemarketing

Kom igång i Tre små steg 

 

 

тройка

Ett ord som betyder "grupp om tre". Ursprungligen avsågs ett ryskt eller ungerskt hästspann med tre hästar i bredd spända framför en släde eller vagn.

Gå över till helskärm och slå på ljudet...

synlig genom digitala lösningar