Tel:
076-798 80 88  facebook - VIA 95

Svårt att välja webbhotell? Det är det inte!

Enbart det bästa är gott nog för våra kunder. Våra webbhotellspaket i samarbete med FS Data är omfattande för att kunna hantera behovet av utrymme, plats för e-post samt trafiken mot Internet. Vi garanterar all kapacitet som du behöver. Det ger ett mycket bättre värde och högre kvalité på innehållet i hotellpaketet.

När vi vet vad du vill göra skall det bli ett nöje att få presentera ett hotellpaket som innehåller stöd för många funktioner som andra webbhotell saknar. Finns det ändå något du skulle sakna är chansen är stor att vi kan tillgodose ditt behov.
Efter många år i samarbete med FS Data, som webmaster och ansvar för egna kunder har FS Data alltid ställt upp och hjälp mig att få ordning på in- och utserver, SMTP och POP, vilket innebär att mina kunder alltid kan vara trygga i att saker och ting fungerar.

De är en av Sveriges äldsta, största och mest populära leverantörer av webbhotell, servertjänster, domännamn och e-post. FS Data äger all sin tekniska infrastruktur, inklusive en helt ny och topputrustad serverhall.

Testa oss gärna – vi erbjuder öppet köp i 30 dagar!

De satsar på miljövänlig teknik. Servrarna är inte bara anpassade för att leverera så stabila och snabba tjänster som möjligt, de har även låg strömförbrukning. Backupenheter är placerade i separat lokal med samma skydd som serverrummen.För att kyla sina servrar använder de vatten från Öresund, som återanvänds till fjärrvärme i Helsingborg.

Vi erbjuder ett antal extratjänster till våra webbhotellspaket för att förbättra din webbplats. För den som vill säkra sin hemsida erbjuder vi SSL-certifikat. Vi möjliggör även andra extratjänster i form av GULD-support och flytthjälp.

FS Data är ett helägt svenskt familjeföretag med över 15 år i webbhotellbranschen.

 

Sedan 1997

FS Data har flera gånger valts till "Sveriges bästa webbhotell" enligt Internetworld.

  •   
  •