Tel:
076-798 80 88  facebook  divot  

Liknande process som med ditt unika företagsnamn

Vi hjälper dig naturligtvis även med ett domännamn, det är det första man gör inför planeringen med hemsida. Domännamnet ingår i e-postadressen och är alltså avgörande för den fortsatta planeringen.
Detta kräver dock lite eftertanke. Namnet skall passa för verksamheten, vara intressant, lätt att komma ihåg samt anpassas för internationell trafik - inga å, ä eller ö - eftersom  domännamnet ingår i e-postadressen.
Namnet kan vara upptaget när du väl kommit på något som passar. Sätt dig ner och fundera, du hade säkert samma process med ditt företagsnamn, namnet på ditt projekt eller liknande. Din image är viktigt att följa såväl som tanken på hur du uppfattas "där ute" - vi hjälper dig att tänka fram ett smart domännamn om du vill.

Har du redan ett domännamn så kan vi komma igång med hemsida direkt.

Annars erbjuder Trojka Marketing Department i samarbete med FS Data 1 års registrering av .se, .nu, .com, .net, .org, .biz, .info, .name och .eu - för 50 kr ex. moms i samband med att Trojka får förtroendet att genomföra din exponering på Internet. Dessa pengar drar jag av på kostnaden för hemsidan.
Inga övriga kostnader för domännamn 1:a året. Du får en faktura på en förnyelseavgift på 119 kr om ett år, vilket är kostnaden per år för domänen.

Vill du däremot att vi bara skall hjälpa dig med domännamn så är priset 400 kr.ex moms.

Med domännamn hos oss ingår vår domänhantering, där man helt kostnadsfritt kan använda e-post till sina domäner och peka domäner och subdomäner till valfria adresser.

Vi tar hand om registreringen och säkrar att du blir registrerad ägare av domänen.

 

 

  •   
  •