Tel:
076-798 80 88  facebook

Du säljer och jag fixar hemsidan och bokar dina möten

En bra hemsida exponerar din verksamhet, produkter och tjänster i samma ögonblick som en potentiell kund söker efter en produkt eller tjänst som du presenterar på hemsidan.

I dag kan du söka information och handla dygnet runt. Du har tillgång till oändlig information, som marknadsförare finns alla möjligheter till kommunikation med kunder, följare i sociala medier.
I dag görs det mer än 50 miljoner sökningar på Google och fler än hälften gör research online före ett köp. Många presumtiva kunder har ju dessutom varit i en butik och vet precis vad de skall ha. Här finns det utrymme för en bra hemsida. Med relevant information på ett överskådligt sätt som innebär att du syns och kan vara vassare än dina konkurrenter.

Du känner säkert igen uttrycket – ”syns du inte så finns du inte”

När er potentiella kund söker på Google är kunden redan intresserad och letar efter just ett företag att kontakta. Vad händer om ni inte syns vid sökningen? Kanske kontaktar man din konkurrent. Men idag är också kundens köpresa betydligt längre. En bra hemsida exponerar din verksamhet samt kommunicerar dina följare för kortare köpresa.

Bli synlig

Min vision är att hjälpa dig att bli synlig på Internet. Antingen startar vi från början eller så behöver du förnya och lyfta din exponering i en befintlig lösning. Som egen företagare måste man fixa det mesta själv. Så gjorde jag och det resulterade i att min försäljning ofta kom på skam eftersom hemsida och allt kring den måste fungera.
Å andra sidan har jag blivit duktig på just detta och hjälpt många att fixa nya, och snygga till existerande hemsidor.

Det har fungerat men jag är säker på att om jag hade haft den här möjligheten jag nu öppnar upp för – du säljer och jag fixar hemsidan och bokar dina möten, så hade jag säkert kommit längre...
Min prissättning går ut på att det skall vara billigare att jobba med mig, för att du skall fokusera på kundkontakt och försäljning.

I menyn hittar du vidare information om de olika delarna kring hemsidan.

Kom igång med tre enkla steg.