Tel:
076-798 80 88  facebook - VIA 95

Spegla din image - hur vill du bli uppfattad?

Att designa digitala tjänster och användarupplevelser som kunderna älskar handlar mycket om att förstå hur människor tänker, accepterar din image och profil, känner och agerar. Genom att lära känna dig och ta reda på hur du faktiskt använder dina produkter, beskriver dem eller hur du beskriver de tjänster du erbjuder dina kunder, skapar förutsättningar för hur vi skall förmedla din verksamhet via hemsidan.

Det låter kanske enkelt men du vet säkert vilken image och profil du vill förmedla. Utseende är starkt förknippat med stil och karaktär och berör element som logotyp, typografi, foto, grafik, illustrationer, förpackningar, färgpalett och känslan för hur dessa kan användas.

Tanken är att dokumentera varumärkets visuella energi så att det blir enklare att visualisera hur du vill uppfattas av dina besökare.

Kort och gott kan man säga att lära känna sina uppdragsgivare är grunden för att lyckas. Men även din expertis är en viktig del i ett framgångsrikt arbete. Jag arbetar därför nära dig och vill vara en liten del, eller kugge i din verksamhet.

WordPress är ett verktyg jag använder sedan några år och det finns oerhört många exempel på teman som stämmer med just din profil och hur du vill bli uppmärksammad.

Vi kopplar även ihop hemsidan med en lämplig e-handelslösning om det är ett önskemål. Jag har ett grundpris för en hemsida varför tillägg med e-handel kräver en kompletterande offert.

Detta är några exempel på design i WordPress, vad passar din profil..?

Olika plattformar...

  •   
  •