Tel:
076-798 80 88  facebook

WooCommerce - enkel & flexibel E-handel

Trojka skapar e-handel som fungerar med världens största e-handelsplattform - WooCommerce.

I grunden finns hemsidan gjord i WordPress som är en plattform för e-handel och verktyg för de som vill skapa en imponerande närvaro på nätet.

WooCommerce är därför ett tillägg på hemsidan. Tillägget är byggt för att vara en del av WordPress som är världens mest populära e-handelslösning. WooCommerce därför att det ger e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll.

WooCommerce levereras med förmågan att acceptera de vanligaste kreditkorten, PayPal, BACS (banköverföring) och postförskott. Behöver du ytterligare alternativ, därför finns det fler än 140 regionsspecifika betalningslösningar integrerade med WooCommerce, såsom Stripe, Authorize.Net, Amazon Payments, Swish och Klarna.

Med oändlig flexibilitet och tillgång till hundratals tillägg för WordPress som WooCommerce och 40 % av alla webbutiker, fler än någon annan e-handelslösning.

Kostnaden för en e-handelslösning handlar åter igen om tid, och därför en del av den totala tiden för dig som även måste träffa kund och sälja.

Trojka Marketing Department lägger ner den tiden i stället. Med vår erfarenhet blir vi mycket snabbare och du räknar snabbt hem pengarna du betalar för en e-handelsplattform.

 

Köpinformation och beställning

  - e-handelsplattform

  - Priser

Kostnadsfritt, utöver en fast hotellkostnad

Viktigt att nämna är att det är kostnadsfritt. Inga månadskostnader eller liknande förutom den fasta månadskostnaden för hotellet - 85 kr ex moms per månad - ett litet paket (premium) som passar det nystartade företaget perfekt - eller 299 kr ex moms per månad - för större hemsidor (PRO) med mycket trafik och många besökare.
Det är ju emellertid en del bilder, upplägg av produkter och annat - vilket tar tid och detta pratar vi igenom när du är nöjd med utseende och funktion.

Det är tiden vi måste fokusera på - mitt mål är att skapa en god och trevlig funktion med den e-handelslösning du finner bäst. Vad behöver du för att bli övertygad om det bara är min tid som kostar pengar - tid som du skall jämföra med din egen...

Intresse med ämne
Utan bindestreck och mellanslag
Något av alternativen måste väljas !