Tel:
076-798 80 88  facebook - VIA 95

Hemsida & e-handel

 

Trojka arbetar med världens största e-handelsplattform - WooCommerce.

I grunden finns hemsidan gjord i WordPress. En plattform och verktyg för de som vill skapa en imponerande närvaro på nätet.

Det är professionellt, smidigt och elegant med en ren modern layout som passar nästan alla typer av företag - byrå, frilans, blogg, start, portfölj, företag, mat, mode, arkitektur, fastigheter etc.

 

 

WooCommerce - enkel & flexibel E-handel

Trojka arbetar med världens största E-handelsplattform - WooCommerce.

WooCommerce är ett e-handelstillägg som gör det möjligt att sälja vad du vill på nätet. Tillägget är byggt för att vara en del av WordPress och är världens mest populära e-handelslösning. WooCommerce ger både e-handelsbutiker och utvecklare fullständig kontroll.

WooCommerce levereras med förmågan att acceptera de vanligaste kreditkorten, PayPal, BACS (banköverföring) och postförskott. Behöver du ytterligare alternativ? Fler än 140 regionsspecifika betalningslösningar finns integrerade med WooCommerce, såsom Stripe, Authorize.Net och Amazon Payments.

Med oändlig flexibilitet och tillgång till hundratals tillägg för WordPress driver nu WooCommerce 30 % av alla webbutiker, fler än någon annan e-handelslösning.

Kostnaden för en e-handelslösning handlar åter igen om tid, den del av den totala tiden för dig som även måste träffa kund och sälja. Trojka Marketing Department lägger ner den tiden i stället. Med vår erfarenhet blir vi mycket snabbare och du räknar snabbt hem pengarna du betalar för en e-handelsplattform.

Köpinformation

  - e-handelsplattform

  - Priser

Kostnadsfritt, utöver en fast hotellkostnad

Viktigt att nämna är att det är kostnadsfritt. Inga månadskostnader eller liknande förutom den fasta kvartalskostnaden för hotellet - 653 kr ex moms. Det är ju emellertid en del bilder, upplägg av produkter och annat - vilket tar tid och detta pratar vi igenom när du är nöjd med utseende och funktion.

Det finns emellertid nivåer i utförande för vissa tillägg som har en en kostnad, men vi kommer långt med att jobba med kostnadsfria alternativ. Det är tiden vi måste fokusera på - mitt mål är att skapa en god och trevlig funktion med den e-handelslösning du finner bäst. Vad behöver du för att bli övertygad om det bara är min tid som kostar pengar - tid som du skall jämföra med din egen...

Intresse med ämne
Utan bindestreck och mellanslag
Något av alternativen måste väljas !

  •   
  •