Tel:
076-798 80 88  facebook - VIA 95

En samling av texter, dokument och bilder - ett skyltfönster

Genom att erbjuda dina kunder möjligheten att besöka dig på nätet får de via hemsida tillgång till information och dina erbjudanden oavsett var de befinner sig. En hemsida öppnar helt nya möjligheter för dig att synas.
Dina kunder kan till exempel lägga beställningar när som helst, och oavsett vad du säljer eller erbjuder gör hemsidan att du kan nå just din målgrupp och din marknad. Ett digitalt skyltfönster om man vill - välkommen in - dygnet runt!

Ett företag som inte är närvarande på internet riskerar att signalera att det är omodernt och att det inte tar sin verksamhet på allvar. Har du däremot en hemsida kan du ge dina besökare bilden av ett modernt och framgångsrikt företag. En snygg hemsida tillgång till information, uppdaterad och funktionell är avgörande för hur ditt företag uppfattas. Utnyttja den möjligheten!

Visst kan du göra en hemsida själv men:

har du tiden

har du erfarenheten

har du kontakterna

kan du tekniken

Snabbare, säkrare och mer stabila

Trojka har sedan 2008 ett samarbete med FS Data. De är noga med att underlätta och ställa upp för konsultation i tuffare utmaningar för sina partners dvs. vi - Trojka Marketing Department. Det innebär att vi har den support vi behöver för att lyckas med ditt projekt.

FS Data har erbjudit webbhotell, servrar och domännamn sedan 1997. Till skillnad från många andra webbhotell så satsar de på kvalitet istället för kvantitet. Det gör att våra kunders hemsidor, e-post, bloggar, e-handelssidor m.m. blir snabbare, säkrare och mer stabila.

FS Data arbetar aktivt för att webbhotell och deras servertjänster ska fungera så bra som möjligt med WordPress. Därför är WordPress-sidor oftast ett tryggare hos FS Data än hos andra webbhotell.

Trojka och FS Data använder givetvis själva WordPress för egen hemsida.

Se några exempel på teman...

 

  •   
  •