Domännamn

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Det finns en del att tänka på när man kommer till valet av domännamn. Ofta så är inte det man vill ha - ledigt. Då får man fundera på vad som är strategiskt smartast. Skall man ha en .se, .com eller annan av strategiska skäl..?  Här finns  ingång för att skaffa både domännamn. Vi hjälper dig!

 • Domännamn

  Domännamn

  Domännamnet är den numeriska IP-adress och “identitet” på Internet, och kopplingen till e-post och webbplatser. Vi hjälper dig med pekning till valfritt webbhotell.

  I samband med uppdrag för hemsida ingår kostnader för domännamn.

  Se vidare under beskrivning nedan.

No more products to view in this category

e-postadresser

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Att fixa med e-postadresser är inte helt enkelt. Visst kan man klara detta själv om man administrerar sitt konto helt själv men här är det ju vi som hjälper er med detta - eftersom vi är vana och har den direkta kontakten med hotell och support - som gör att du kan fokusera på din "core business" !

 • e-postadresser

  e-postadress

  E-postadresser ingår i grundpaketet hos Trojka. Fem adresser ingår, vill du ha fler så tillkommer en kostnad av 100 kronor för registreringen per adress. Kostnaden för själva adressen är 0 kronor.

  Se vidare under beskrivning…

No more products to view in this category

Hemsida

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Här presenterar vi vårt utbud av hemsida.

En hemsida innebär att du kan exponera din verksamhet, produkter och tjänster i samma ögonblick som en potentiell kund söker efter en produkt eller tjänst som du presenterar på hemsidan.

E-handel gör det möjligt att exponera och sälja dina produkter eller tjänster - dygnet runt.

I dag är det möjligt att söka information och handla dygnet runt. Med hemsida & e-handelsplattform har tillgång till oändligt mycket information och affärer.  Som företagsägare och marknadsförare finns alla möjligheter till kommunikation med kunder och följare i sociala medier. I dag görs det mer än 50 miljoner sökningar på Google och fler än hälften gör research online före ett köp, 

Här köper du starten till hemsidan. 3 sidor ingår och i övrigt tar vi fram en lösning du är nöjd med enligt en överenskommelse. Det totala priset är anpassat till dina behov och förutsättningar.

 • Hemsida

  Hemsida – start med 3 sidor

  Ett företag som inte är närvarande på internet riskerar att signalera att det är omodernt och att det inte tar sin verksamhet på allvar. Ett litet paket som passar det nystartade företaget perfekt. Kostnaden är en startavgift och innehåller:

  • Design och anpassning av startsidan
  • Upplägg av tre sidor
  • Ett kontaktformulär
  • Gratis Let’s Encrypt SSL-Certifikat
  • Obegränsat antal e-postadresser
  • 20GB …
No more products to view in this category

Telemarketing

Showing 1 - 2 of 2 products in this Category

Telemarketing har vi med erfarenhet kommit långt. Kalla samtal är svårt för många och en säljare som inte klarar detta har problem.

Här finns mötesbokning, samtal i syfte att boka säljare.

Har finns också marknadsundersökning, vilket är ett samtal i syfte att samla användbara strategiska uppgifter.

Det kan vara om konkurrent, kundupplevelse, köpvanor osv. allt för att ha mer på fötterna inför kampanjer produktsortiment osv. Med anpassad telemarketing ökar chanserna för relevant kommunikation med marknaden samt sannolikheten till ökat antal kundbesök.

Trojka säljer inget utan vår uppgift är att förse dig med de förutsättningar du behöver för att bli effektivare på kundmötet.

 • Telemarketing

  Marknadsundersökning

  En Marknadsundersökning är nödvändig. Den ger dig viktig information om vilka kunderna är och vad de önskar sig från företaget.

  Se vidare under beskrivning…

 • Telemarketing

  Mötesbokning – start

  Vi producerar en databas som du sedan får ta över, där du kan komplettera med uppföljning efter mötet  – som ett CRM.

  I databasen finns kontaktuppgifter till företag eller kontakter som uppdraget beskriver samt utrymme för kommentarer och underlag för strategiske beslut. Eventuella kostnader för lista sker efter överenskommelse.

  Se vidare under beskrivning…

No more products to view in this category

Webshop

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Matvarubutiken Paradiset i konkurs, liksom Accents och Rizzos ägare VRG. Därtill ansöker klädbolaget RNB, som äger Polarn & pyret, Brothers och har butiker på NK, om rekonstruktion. – Butiksdöden accelererar snabbt nu, säger Thomas Jensen, detaljhandelsexpert på BCG.
Det är glest med bilar på den stora parkeringen och tomt på besökare inne i själva gallerian. Flera butiker inne på Sickla Köpkvarter i Nacka har valt att minska ned öppettiderna. Butiker öppnar senare, stänger tidigare, och greppet är inte unikt. Även NK i Stockholm, och köpcentret Nordstan i Göteborg och fler andra aktörer förkortar sina öppettider. E-handeln växer kraftigt. På sikt tar den över allt mer, och antalet fysiska butiker lär bli färre... Du kan starta i liten skala och uppdatera och bygga ut efter behov. Trenden är tydlig och det är inte bara Coronan som gör att e-handeln är ett ökande alternativ - kliv på tåget och utnyttja trenden för köpbeteenden hos marknaden.

 • Webshop

  e-handelslösning – start

  Dagens kunder gör en stor del av sina köp på internet. Vi gör det enkelt för dig att starta din egen proffsiga hemsida med webbshop.

  Många föredrar e-handel nu i Coronatider.

  Se vidare under beskrivning…

No more products to view in this category