Domännamn

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Det finns en del att tänka på när man kommer till valet av domännamn. Ofta så är inte det man vill ha - ledigt. Då får man fundera på vad som är strategiskt smartast. Skall man ha en .se, .com eller annan av strategiska skäl..?  Här finns  ingång för att skaffa både domännamn. Vi hjälper dig!

 • Domännamn

  Domännamn

  Domännamnet är den numeriska IP-adress och “identitet” på Internet, och kopplingen till e-post och webbplatser. Vi hjälper dig med pekning till valfritt webbhotell.

  I samband med uppdrag för hemsida ingår kostnader för domännamn.

  Se vidare under beskrivning nedan.

No more products to view in this category

e-postadresser

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Att fixa med e-postadresser är inte helt enkelt. Visst kan man klara detta själv om man administrerar sitt konto helt själv men här är det ju vi som hjälper er med detta - eftersom vi är vana och har den direkta kontakten med hotell och support - som gör att du kan fokusera på din "core business" !

 • e-postadresser

  e-postadress

  E-postadresser ingår i grundpaketet hos Trojka. Fem adresser ingår, vill du ha fler så tillkommer en kostnad av 100 kronor per adress.

  Se vidare under beskrivning…

No more products to view in this category

Hemsida

Showing 1 - 1 of 1 products in this Category

Här presenterar vi vårt utbud av hemsida.

En hemsida innebär att du kan exponera din verksamhet, produkter och tjänster i samma ögonblick som en potentiell kund söker efter en produkt eller tjänst som du presenterar på hemsidan.

E-handel gör det möjligt att exponera och sälja dina produkter eller tjänster - dygnet runt.

I dag är det möjligt att söka information och handla dygnet runt. Med hemsida & e-handelsplattform har tillgång till oändligt mycket information och affärer.  Som företagsägare och marknadsförare finns alla möjligheter till kommunikation med kunder och följare i sociala medier. I dag görs det mer än 50 miljoner sökningar på Google och fler än hälften gör research online före ett köp, 

Här köper du starten till hemsidan. 3 sidor ingår och i övrigt tar vi fram en lösning du är nöjd med enligt en överenskommelse. Det totala priset är anpassat till dina behov och förutsättningar.

 • Hemsida

  Hemsida – start med 3 sidor

  Ett företag som inte är närvarande på internet riskerar att signalera att det är omodernt och att det inte tar sin verksamhet på allvar. 

  Se vidare nedan –  beskrivning…

No more products to view in this category

Smått och gott

Showing 1 - 4 of 6 products in this Category

Trojka Marketing Department är en verksamhet under SecurityPartner - SP AB som är ett säkerhetsföretag. Här har vi tagit upp några intressanta och bra säkerhetsprodukter mest för att vis att e-handelsplattformen fungerar. Dessa produkter går mycket bra att köpa, precis som de andra kopplat till marknadsföringen. Kontakta mig om du har några funderingar. Vidare och ett större sortiment säkerhetsprodukter här på SP AB

 • Smått och gott

  Brandvarnare Origo

  Origo™ är en seriekopplingsbar kombinerad rök- och värmevarnare, med den allra senaste teknologin – upp till 18 månaders batteritid.

  Se vidare under beskrivning…

 • Smått och gott

  Firephant 1 kg brandsläckare

  En liten och smidig pulversläckare.  Perfekt för bilen, båten, husvagnen eller som komplement till pulversläckaren hemma. Röd

  Se vidare under beskrivning…

 • Smått och gott

  GPS-spårare SweTrack Lite

  GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din bil, båt, mc eller husvagn, och det tar bara några minuter att komma igång.

  Se vidare under beskrivning…

 • Smått och gott

  Kamerabevakning komplett

  4st IP kameror och en lagringsenhet (NVR) med 1TB hårddisk. Ett övervakningssystem för hemmet, småföretaget, fritidshuset eller likn.

  Se vidare under beskrivning…

Telemarketing

Showing 1 - 2 of 2 products in this Category

Telemarketing har vi med erfarenhet kommit långt. Kalla samtal är svårt för många och en säljare som inte klarar detta har problem.

Här finns mötesbokning, samtal i syfte att boka säljare.

Har finns också marknadsundersökning, vilket är ett samtal i syfte att samla användbara strategiska uppgifter.

Det kan vara om konkurrent, kundupplevelse, köpvanor osv. allt för att ha mer på fötterna inför kampanjer produktsortiment osv. Med anpassad telemarketing ökar chanserna för relevant kommunikation med marknaden samt sannolikheten till ökat antal kundbesök.

Trojka säljer inget utan vår uppgift är att förse dig med de förutsättningar du behöver för att bli effektivare på kundmötet.

 • Telemarketing

  Marknadsundersökning

  En Marknadsundersökning är nödvändig. Den ger dig viktig information om vilka kunderna är och vad de önskar sig från företaget.

  Se vidare under beskrivning…

 • Telemarketing

  Mötesbokning – start

  Vi producerar en databas som du sedan får ta över, där du kan komplettera med uppföljning efter mötet  – som ett CRM.

  I databasen finns kontaktuppgifter till företag eller kontakter som uppdraget beskriver samt utrymme för kommentarer och underlag för strategiske beslut. Eventuella kostnader för lista sker efter överenskommelse.

  Se vidare under beskrivning…

No more products to view in this category