Tel:
076-798 80 88  facebook

Trojka Marketing Department är på plats. Jag hade länge en vision om att göra något intressant av trojka.se. Nu äntligen tycker jag att jag hittat fram till en spännande division under SecurityPartner – SP AB.
Min investering sedan många år är tid och arbete med att ta mig fram som egen “expert”. Att vara tvungen att fixa allt i ett företag som logga, visitkort, broschyrer, hemsida och massa annat samt boka möten och göra affärer. Väldigt ofta fastnade jag i administration med broschyrer, hemsida mm. vilket innebar slarv med kalla samtal.

Detta är exakt vad jag vill hjälpa andra entreprenörer med.  Jag tar hand om “måsten” medan de själva skall fokusera på mötet med kund och göra affärer.

Det är grundidén, jag blir billigare än om de själva sitter på nätterna och knackar hemsida, webbshop och liknande.

Vi får väl se, idén är intressant och bör testas – för ett forum för exponering av verksamheten måste finnas och kalla samtal måste genomföras för att lyckas.

Jag är över 60 år och skulle gilla att vara mentor, konsult eller vad man nu kan kalla mig. Min bakgrund som tekniker elektronik, produktchef i ett stort internationellt företag, säljare, mötesbokare, rekryteringskonsult mm. är erfarenheter som jag gärna delar med mig av.

Trojka Marketing Department – Nu kör vi…

Kategorier: Företagsutveckling