Tel:
076-798 80 88  facebook - VIA 95

Nu har jag en intressant ökning av affärer via e-handeln här på trojka.se. Syftet med att ha en butik här på hemsidan är för att exponera e-handelsplattformen samt att även kunna beställa de tjänster du är intresserad av. Den största ökningen står emellertid den GPS-spårare för som jag tog med i butiken för att tillföra mer än tjänsterna och för att skapa mer trafik.

Trafiken och handeln indikerar ju även att allt fungerar, kassan och alla funktioner med kortbetalning, direktöverföring osv. fungerar som det skall.

GPS-spårning är ett otroligt effektivt sätt att stöldskydda fordon, både för privatpersoner och företag. Dessutom ger tekniken ytterligare fördelar, såsom sänkt försäkringspremie hos vissa försäkringsbolag och enklare uppföljning av dina firmabilar för dig som företagare.

Tekniken innebär realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp och är så fantastisk att alla svenskar ska ha råd att ta del av den och till skillnad från alla andra alternativ på marknaden, så kostar den endast 499 kronor inklusive moms.
GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din bil, båt, mc, husvagn eller liknande, och det tar bara några minuter att komma igång.

Dessutom behöver du inte bekymra dig med att skaffa ett eget kontantkort för att använda GPS-spåraren – ett sådant finns inbyggt i spåraren från start, och du laddar kortet med en månatlig trafikavgift på endast 49 kr direkt via vår hemsida! I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i hela EU (+ Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät, och GPS-spåraren växlar sömlöst mellan de olika operatörernas nät, så att den alltid är ansluten till det nät som ger bäst täckning. Givetvis binder du inte upp dig på något – prenumerationen kan avslutas lika lätt som den tecknas.

Här kan du köpa ditt eget exemplar !

  •   
  •   
Kategorier: e-handel